Segueix-nos a les xarxes socials:

El Madrid guanya però tem una lesió de Cristiano Ronaldo

El portuguès deixa el seu equip amb 10 en el temps afegit marxant als vestidors sense avisar ningú per una forta rampa a la cuixa dreta

El Madrid guanya però tem una lesió de Cristiano Ronaldojuanjo martín/efe

El Reial Madrid va respondre als triomfs de Barcelona i Atlètic de Madrid amb un partit seriós davant un Vila-real sense espurna, en un partit brillant de Modric que va tancar la golejada amb el 3-0, després dels gols de Benzema i Lucas Vázquez. El vuitè triomf a la Lliga consecutiu del Madrid només va quedar entelat per la possible lesió de Cristiano Ronaldo, que en el temps de descompte va deixar el seu equip amb 10 i va enfilar el camí dels vestidors sense avisar ni l'àrbitre ni al seu tècnic, Zinedine Zidane, després de notar una rampa a la cuixa dreta.

Després d'intentar fer una xilena davant el jugador del Vila-real Eric Bailly, el davanter portuguès va sentir uns aparents dolors musculars als isquiotibials de la cama dreta. Cristiano havia jugat fins ahir tots els minuts de la Lliga i va sortir de la gespa de l'estadi Santiago Bernabéu visiblement contrariat. Sense saludar ningú i davant la cara de sorpresa de Zinedine Zidane, no es va aturar davant cap company ni cap membre del cos tècnic i es va ficar al túnel de vestidors directament. A l'espera de notícies, una possible baixa de Cristiano Ronaldo, que porta 31 gols a la Lliga i 16 a la Lliga de Campions, podria ser clau en aquest tram de temporada, quan els blancs es juguen la lliga i la màxima competició continental, on el City els espera a semifinals. Tot i que els primers missatges del Madrid eren de moderat optimisme, Cristiano és dubte per jugar dissabte contra el Rayo.

Centrats en el partit, sense arguments ofensius del Vila-real, tot naixia en Modric. El Madrid va acabar posant una marxa més al final de la primera part. Sentia el gol a prop. El premi va arribar a quatre minuts del descans, quan una centrada del portuguès va generar un rebuig que va caure a Benzema, en el lloc adequat, per marcar a plaer. Amb avantatge el Madrid va tenir els seus millors moments i en la represa va poder sentenciar un rival que acumulava múltiples baixes amb els gols de Lucas Vázquez i Modric.