Segueix-nos a les xarxes socials:

L'equip d'Oriol Alsina és el cinquè que menys gols encaixa a casa de la Lliga

L'equip d'Oriol Alsina és el cinquè que menys gols encaixa a casa de la Lliga

El Llagostera és el pitjor equip de la categoria a fora i també el més golejat lluny de casa. En els 19 desplaçaments realitzats fins ara, els d'Alsina han encaixat 38 gols i lluny de Palamós a la porteria dels llagosterencs l'esfèrica sempre ha acabat traspassant la línia de gol. En alguna ocasió més d'una vegada com el dolorós 6 a 1 davant l'Alcorcón al Santo Domingo o els 3 a 0 encaixats a el Sadar de Pamplona o al Nuevo José Zorrilla de Valladolid. En canvi, la història canvia com de la nit al dia si es tracta de comparar els gols que encaixen els gironins a l'estadi Palamós-Costa Brava, darrerament, un escenari que s'ha convertit en un autèntic fortí amb quatre victòries i un empat en els darrers cinc partits

Si a domicili s'encaixen gols a cabassos i a la porteria rival costa Déu i ajuda fer-ne, el Llagostera vestit de local és dels més forts de la categoria. Amb 12 gols rebuts a Palamós, el conjunt d'Oriol Alsina és el cinquè equip menys golejat a casa només superat per l'Osasuna i l'Alcorcón amb 9 gols encaixats cadascun i el Leganés i el Mallorca amb el mateix número de derrotes a casa (11).

Derrotes mínimes, sinònim que per guanyar a la Costa Brava cal suar de valent. De les cinc derrotes que ha patit el conjunt del Gironès a casa, cap ni una ha vingut acompanyada d'una golejada i els dos rivals que s'han emportat els tres punts de l'estadi Palamós-Costa Brava amb una diferència més àmplia de gols han estat l'Osasuna i el Tenerife, aquests dos conjunts es van imposar als blaugrana per 0 a 2.

Aquesta fiabilitat a l'estadi palamosí la reconeix una vegada i una altra el mateix tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, «a casa estem molt i molt bé i si a això li sumem l'ajuda i ànims del jugador número 12 tot és més fàcil », segons el maresmenc, «el públic ens està donant un oxigen bàsic perquè psicològicament els nostres jugadors ho noten i els fa pujar, mentre que els ànims dels rivals baixen». Un dels avantatges i factors a tenir en compte pels llagosterencs és que dels cinc partits que resten per acabar la Lliga, tres d'ells els jugaran a Palamós, dos d'ells arribaran amb aspiracions d'ascens, Còrdova (8è) i Saragossa (4t), mentre que l'altre és un rival directe dels blaugrana, l'Almeria (18è), els andalusos fora del descens tenen quatre punts més que els d'Alsina (20è amb 36 punts).

Prem per veure més contingut per a tu