Segueix-nos a les xarxes socials:

El Llagostera aposta per l'ofici del veterà davanter Rafa Jordà

El davanter barceloní de 32 anys té experiència a Segona i Primera Divisió i també en lligues estrangeres com la xinesa o la romanesa

El Llagostera aposta per l'ofici del veterà davanter Rafa Jordàrafajorda.com

El jugador de Santa Perpètua de Mogoda Rafa Jordà és el nou davanter del Llagostera. Arriba procedent del Rapid de Bucarest, equip de Romania, i està cridat a ser l'home referència del nou projecte llagosterenc.

Rafa Jordà té 32 anys i compta amb experiència a categories superiors. Format a les categories juvenils del Damm, el València i el Numància, va ser amb el conjunt sorià quan el barceloní va debutar a Primera Divisió, la temporada 2004-2005, on va jugar tres partits després que els numantins el repesquessin a l'hivern del Peralta. A partir de la temporada 2006-2007, cinc temporades consecutives a la divisió de plata amb el Numància, l'Hèrcules i el Llevant.

Precisament va ser amb el conjunt de València quan, després d'ascendir a Primera l'any 2010, va jugar 19 partits en la màxima categoria, on va aconseguir marcar dos gols. Amb 28 anys va provar l'aventura lluny de casa, i ha passat per la Superlliga de la Xina, amb el Guizhou Renhe i el Wuhan Zall, a més de jugar també a Itàlia amb el Siena, a Geòrgia amb el Dinamo Tbilisi i finalment, l'any passat al Rapid de Bucarest.

Jordà arriba a Llagostera amb ganes d'ajudar l'equip a recuperar la Segona Divisió. La seva alçada -més d'1,90 metres- promet guerra per a l'equip d'Alsina.

Prem per veure més contingut per a tu