Segueix-nos a les xarxes socials:

Un gol de Gavilán dona els tres punts al Llagostera

Els d'Óscar Álvarez tornen al camí de la victòria al camp de l'Alcoià

El Llagostera ha aconseguit una valuosa victòria davant un rival directe, l'Alcoià, després d'aprofitar el gol de Gavilán, a la mitja hora de partit, per sumar els tres punts.

Els d'Óscar Álvarez van veure com els locals han sortit més endollats en el partit, amb ganes d'arribar a l'àrea de Marcos, que ja ha hagut d'intervenir en els primers compassos del partit. Els llagosterencs, però, han anat entrant i agafant responsabilitats amb la pilota i, al minut 26 Koke ha hagut de refusar un xut de Fuster. Ha esta el preludi del gol doncs, a la jugada següent, Gavilán ha aconseguit superar el porter local i fer pujar el 0-1 en el marcador. Amb els locals aturdits per aquest gol, Gabarre ha vist, en el minut 41, quan el porter avortava el xut que hauria suposat el 0-2.

A la segona part Marcos s'ha erigit en el salvador del Llagostera. Els locals han sortit amb ganes de sumar per neutralitzar o capgirar el gol visitant, però han topat una i altra vegada amb Marcos, que ha aconseguit que els tres punts hagin volat d'El Collao cap a Llagostera.