Segueix-nos a les xarxes socials:

Èric Pimentel, al minut 56, i Bonaventura, al 63, marquen els gols de l'equip de Damià i Yeto · Els locals juguen molts minuts amb deu jugadors

El Figueres agafa una mica d'aire amb una treballada victòria al camp del VilassarUE VILASSAR DE MAR

El Figueres va guanyar de nou a domicili, on el duet Yeto-Damià, encara no ha perdut. Ahir va ser al camp del Vilassar de Mar per 0 a 2 i els figuerencs van haver de resoldre el partit a la segona meitat malgrat dominar els primers quaranta-cinc minuts i tenir ocasions clares.

Els visitants van ser qui van portar la iniciativa del partit, amb recuperacions ràpides després de pèrdues i arribades amb perill a la porteria rival. Així i tot, el 0-0 no es va moure malgrat i que als gironins els van anul·lar un gol al voltant de la mitja hora de partit per fora de joc de Ferrón.

En canvi, el Vilassar només va crear perill a la porteria d'Aroca amb alguna centrada lateral.

La segona meitat va començar amb l'explusió del jugador local Jiménez, que va veure dues targetes grogues en qüestió de quatre minuts (al 48 i al 52).

Amb un més, el Figueres es va trobar més còmode damunt el terreny de joc i va trobar la recompensa amb un gol de Pimentel al minut 56.

Només set minuts més tard, al 63, Chavarría va servir la pilota enrere a Bonaventura, que feia dos minuts que era al camp, i marcava el 0-2.

A partir d'aquí els figuerencs es van dedicar a tenir la possessió de la pilota davant un rival cansat i amb deu sobre el camp.

El conjunt entrenat per Yeto i Damià hauria pogut ampliar la diferència amb un xut de falta de Joan Pons que va aturar amb la cuixa el porter del Vilassar, i amb un xut creuat de Chavarría.

Al final, un 0-2 al marcador que deixa el Figueres 12 punts per sobre del descens. Ara, el pròxim objectiu dels entrenadors figuerencs és guanyar a Vilatenim, on encara no ho han fet. L'oportunitat serà dissabte contra el Cerdanyola.