Segueix-nos a les xarxes socials:

Carla Garrido.Responsable de comunicació de la Fundació Oncolliga Girona.

«Activitats com el torneig del Diari de Girona fan possible l'Oncolliga»

«Activitats com el torneig del Diari de Girona fan possible l'Oncolliga»girona

Una part de la recaptació del primer torneig de pàdel de Diari de Girona, que va fer-se la setmana passada a les instal·lacions de l'x3, ha anat a parar a la Fundació Oncolliga de Girona.

Què ha suposat per a la fundació participar en el torneig?

Ha estat un fet molt positiu que hagin pensat en la nostra fundació. Nosaltres som una entitat que existeix gràcies a l'organització d'activitats solidàries com ha estat el primer torneig de pàdel de Diari de Girona. Al voltant d'un 40% del nostre pressupost procedeix de la recaptació d'aquest tipus d'actes organitzats per la mateixa fundació o per empreses externes. Activitats com el torneig de pàdel fan possible l'Oncolliga, ja que d'aquesta forma podem arribar a tots els malalts que anualment els donem servei de forma gratuïta.

Participar en una activitat com aquesta és també una oportunitat per donar-los a conèixer davant la societat?

Sí, la participació de la fundació en aquest tipus d'activitats ens dóna molta visibilitat. El nostre objectiu és que tothom conegui el treball de l'Oncolliga i els serveis que oferim als malalts de càncer. Participem tant en activitats esportives com culturals.

I alhora és una forma de promoure l'activitat esportiva amb aquest tipus d'actes.

Exacte. Al llarg de l'any, des de la Fundació organitzem moltes activitats dedicades a l'esport perquè entenem que l'esport és una manera de prevenir les malalties i portar una vida més saludable.

Dins el torneig, la fundació també ha participat en les activitats que s'han organitzat paral·lelament als partits?

Sí, dissabte vam organitzar una xocolatada benèfica oberta a tothom. També vam comptar amb una parada per a la venda de productes de Mimosa. Es tracta de diferents joies d'artesania elaborades per dones que pateixen o han patit càncer i això ha frenat la seva vida professional.

Prem per veure més contingut per a tu