Segueix-nos a les xarxes socials:

El Figueres acaba la lliga amb una derrota

La Unió tanca el curs desè (53 punts), en una temporada marcada per la marxa de Chicho Pèlach al Peralada

El Figueres va posar punt final a la temporada amb una derrota al Narcís Sala contra el Sant Andreu, que en l´últim partit del curs tenia l´objectiu d´assegurar-se la segona posició del grup. La Unió es va avançar al minut 24 de partit gràcies a un gol de Ferrón. Una passada cap enrere de Pep des de l'esquerra la va engaltar bé Ferrón, i el porter Segovia en la seva estirada es va embolicar el suficient com per no poder evitar que l´esfèrica acabés al fons de la xarxa. A partir d´aquest moment, el Figueres va anar a menys. El cop més dur va arribar precisament abans del descans quan Carroza va fer l'1-1 posant la punta del peu al segon pal per enviar a la xarxa una pilota que es va trobar pràcticament sense voler. I així es va arribar al descans. A la represa, al Figueres li va costar molt tenir presència ofensiva. En el 78, Alcover des d'uns 25 metres, va transformar una falta per fer el definitiu 2-1 amb un llançament espectacular amb el peu dret. El Figueres acaba desè amb 53 punts.