Segueix-nos a les xarxes socials:

PRESENTACIÓ Jornada de presentació dels equips del Citylift GEiEG Uni

?Les gironines es van imposar al Bencriada en la primera jornada de la temporada després d'un partit molt igualat i que es va decidir al final

PRESENTACIÓ Jornada de presentació dels equips del Citylift GEiEG Unimarc martí

El Citylift GEiEG Uni es va imposar en el derbi de la primera jornada de la Copa Catalunya que l'enfonrtava al Bencriada (73-64), en un partit que no es va decidir fins al tram final, quan les banyolines es van quedar sense oxigen.

Les locals van dominar el primer quart amb un parcial de 24-19, però les visitants van voler aixecar de seguida els cinc punts en contra i van fer un parcial de 13-16 en el segon quart i va arribar amb un desavantatge de dos punts al descans (37-35). L'empat a 19 en el tercer parcial ho deixava tot obert de cares a l'últim i decisiu parcial, però les banyolines van pagar l'esforç fet en els 30 primers minuts i van cedir davant les gironines, que van fer un partit molt seriós per emportar-se la primera victòria.