Segueix-nos a les xarxes socials:

El Sarrià acaba la primera volta com a campió d'hivern

El conjunt de Pere Coll supera l'OAR Gràcia i, en un final rodó de la primera volta, aprofita la derrota del Sant Quirze per agafar més distància

El Sarrià ha tancat la primera volta de la lliga de Primera Nacional com a campió d'hivern després de guanyar a casa l'OAR Gràcia (33-26), seguir amb la ratxa de victòries -ara ja en són 11 de seguides- i continuar al capdavant de la classificació. A més, ampliant fins als 3 punts el marge amb el segon, el Sant Quirze, que ahir va caure a Mataró (27-26).

Tot i així, el tècnic del Sarrià, Pere Coll, creu que acabar la primera volta en primera posició «és circumstancial», perquè «l'important és anar guanyant dia dia».

Ahir el Sarrià va tornar a demostrar la seva superioritat, en un partit que no va tenir gaire història i que els gironins van dominar de principi a fi i mai van veure perillar el marcador, ni quan els rivals es van aproximar a cinc gols (20-15) en un moment de la segona meitat. El Sarrià s'enfrontarà la pròxima setmana al Sant Joan Despí, tercer classificat per la cua, en l'inici de la segona volta.

Prem per veure més contingut per a tu