Segueix-nos a les xarxes socials:

Igualtat en l'estrena del nou Sarrià de Salva Puig

Un gol al darrer segon del visitant Alejandro Martínez dóna el passi al Granollers. Els sarrianencs han dominat el partit fins el minut 45

Sarrià - Granollers

12

El Sarrià ha jugat avui el primer partit de pretemporada. El feu sarrianenc rebia el Granollers de la Lliga Asobal en el partit corresponent a les semifinals de la Supercopa Catalana d'handbol. Una competició on els de Salva Puig hi competeixen gràcies a l'haver aixecat la Copa catalana a les acaballes de la temporada passada.

El partit ha començat amb un cert domini dels visitants que volien fer present la diferència de categoria. Tot i així, el Sarrià ha pogut obrir el marcador i posar-se 2-0. De fet, els locals han anat per davant del marcador durant tota la primera meitat. A la repressa tot seguia igual. Però a causa d'uns minuts on el Granollers va ser superior, el marcador va capgirar-se. Malgrat això, i gràcies a l'encert de Portulàs, el Sarrià va poder empatar a 17. Però un gol al darrer segon d'Alejandro Martiínez va esvair les esperances de jugar la final de la Supercopa catalana.