Segueix-nos a les xarxes socials:

Victòria d'ofici del Quart per tancar una genial primera volta

El conjunt de Carles Ribot és superior i suma un altre triomf en el darrer matx de la primera volta del torneig

Triomf de prestigi del Quart en la visita a Palma a la pista del Consell Air Europa. El conjunt gironí continua mostrant la seva millor versió i finalitza la primera part de la competició amb un global de cinc victòries i només una derrota en sis duels. Els del Gironès van aconseguir la victòria gràcies a una bona defensa que va fer l'equip durant tot el partit. No obstant a això, els gironins no van estar del tot encertats en el tir tot i trobar bones opcions, i això va permetre als de Palma seguir vius gran part del partit.

Els de Carles Ribot van sortir a la pista amb molta intensitat i una gran capacitat ofensiva, aconseguint arribar al final del primer període amb un avantatge considerable de 13-21. Tanmateix, la dinàmica canviava en el segon quart. Els locals despertaven i amb els errors en atac dels visitants, s'arribava al descans amb un 25-38.

A la represa, els de Palma van treure tots els recursos ofensius i es van acostar al marcador (42-49). Tot i això, els quartencs no van abaixar els braços i van acabar rematant la feina en l'inici de l'últim període quan un parcial va deixar sentenciat el partit (52-64). El Quart segueix a l'alça.