Segueix-nos a les xarxes socials:

El Garatge Plana Girona surt escaldat del Palau

El conjunt dirigit per Ramon Benito i Marc Comalat, que dimecres es va classificar per la Copa, només ha sumat 1 dels últims 12 punts en joc

El Garatge Plana Girona surt escaldat del Palaufcb hoquei

Després d'un inici d'any molt bo, sumant tres victòries en tres partits, el Garatge Plana Girona ha perdut la bona dinàmica i només ha sumat un punt dels últims 12 en joc. Un punt, el de dimecres a casa davant el Calafell (2-2) que els va fer classificar per la Copa del Rei, però ahir l'equip entrenat per Ramon Benito i Marc Comalat va tornar a ensopegar, aquesta vegada de forma previsible, a la pista del Barça. Però ho va fer caient golejat per 9-1.

Els blanc-i-vermells van aguantar 20 minuts davant el líder de l'OK Lliga, però al final van acabar golejats sense contemplacions. Xevi Gurri, en els 17 minuts, igualava el partit (1-1), però en el tram final de la primera meitat els blaugrana van posar una marxa més i ja van arribar al descans amb un avantatge força considerable (4-1). I en la represa, els visitants ja no van tenir res a fer. El potencial dels locals va ser superior en tot moment i van anar caient més gols fins que el duel va quedar sentenciat quan encara faltava un quart d'hora per acabar (7-1). Els dos últims gols del Barça en el tram final encara van deixar més clara la seva superioritat en la segona meitat.