Segueix-nos a les xarxes socials:

Schaftenaar continua un curs més al Bàsquet Girona

El jugador holandès és un dels principals referents en l’anotació de l’equip de Fontajau, amb una mitjana de 8,6 punts per partit

Schaftenaar continua un curs més al Bàsquet GironaANIOL RESCLOSA

Carles Marco compta amb un nou efectiu per aquesta temporada. De fet, no es tracta d’una cara nova, sinó de la continuïtat d’un home que coneix bé Fontajau i els mecanismes del tècnic badaloní: l’holandès Olaf Schaftenaar continuarà vinculat al club una temporada més. «Estic content de tornar a vincular-me al Bàsquet Girona per a la temporada 2021-22. L’any passat va ser un mal any per la covid, però vaig gaudir del meu temps a Girona», va comentar el jugador als canals oficials del club. Schaftenaar és un dels principals referents en l’anotació de perímetre de l’equip de Fontajau i demostra la seva implicació, assegurant que «em va agradar el club, els companys, els entrenadors; va ser una gran experiència. Crec que tindrem un bon equip i farem un millor paper que el curs passat».

La plantilla del Bàsquet Girona està molt perfilada: a la continuïtat de Schaftenaar cal afegir la de Sàbat, Sevillano i Cosialls i les sis cares noves que s’afegeixen al projecte entrenat per Carles Marco: Kaspars Vecvagars, un exterior letó internacional amb la seva selecció, amb experiència a l’Eurolliga, i que prové del Lleida; el base Pol Molins, que arriba del Zamora; el pivot noruec Karamo Jawara, amb una àmplia trajectòria al bàsquet europeu; el base Josep Franch, format a les categories inferiors del Joventut de Badalona; el pivot Jaume Sorolla, amb un pas pel planter del Barça i diferents universitats americanes; i l’aler gironí Èric Vila, que estava a la lliga universitària nord-americana. El fet de ser un jugador vinculat recentment al Bàsquet Girona, farà que Schaftenaar, que la temporada passada va tenir una mitjana de 8,6 punts i 2,8 rebots per partit, pugui ser un dels jugadors més estimats a Fontajau, que de ben segur està desitjant tornar a veure les seves actuacions.

Prem per veure més contingut per a tu