Segueix-nos a les xarxes socials:

El Buschhuetten alemany, campió de l’europeu de triatló de relleus mixt a Banyoles

L’EJOT Team TV Buschhuetten d’Alemanya es va proclamar campió d’Europa en la 12 a edició del Triatló internacional de relleus mixtes celebrat a Banyoles. Els quatre membres del conjunt alemany, Jonas Schomburg, Lena Meißner, Maximilian Sperl i Annika Koch van completar el recorregut amb un temps de 1hora, 18 minuts i 26 segons. Cada triatleta havia de completar 250 m de natació, 6,6 quilòmetres en bici i 1,6 quilòmetres a peu. Van completar el podi dos equips francesos, el Poissy Triathlon, que va finalitzar a un minut dels guanyadors, i va ser segon, i el Metz Triathlon que va arribar tercer a un minut i mig dels vencedors. També es va disputar la competició en categoria júnior. En primera posició va finalitzar el Metz Triathlon, seguit de l’Sport Lisboa e Benfica i el Diablillos Rojos espanyol. Avui es celebra el Campionat d’Espanya elit.