Segueix-nos a les xarxes socials:

Bàsquet Girona - Baxi Manresa en directe

Bàsquet Girona - Baxi Manresa en directeSiu Wu/Efe

En directe

Última actualització 19:55

Continuen els dubtes en el conjunt de Fontajau, que ha passat de tenir la permanència a la butxaca a tornar a estar implicat en la lluita amb els de baix. Colom (18), Taylor (16) i Gasol (13) han estat del tot insuficients. És tot pel directe d'avui, moltes gràcies per seguir-nos i fins a la pròxima.

Guanya el BAXI Manresa. Els d'Aíto han intentat reenganxar-se al partit en diverses ocasions, però les poques idees i sobretot, el desastrós percentatge exterior (6/28), ho han fet impossible (79-86).

Les coses ja es compliquen molt a Fontajau. Menys de dos minuts pel final i el Bàsquet Manresa domina d'11 punts amb l'últim bàsquet de Harding (71-82, m.38:40).

El Bàsquet Girona ha tornat a errar una atc clau, i Robinson deixa la diferència en els 9 punts amb una cistella de dos punts (71-80, m.38).

Ha tingut un triple Colom completament sol per posar el Bàsquet Girona a 4, però ha errat i en la jugada següent Ferrari sí que ha anotat el triple. Ara es refà després de fallar dos tirs lliures (71-78, m.37). Un moment de respir ara a Fontajau abans d'un final que es preveu apoteòsic.

Ha tornat a entrar en bonus abans el Bàsquet Manresa, i s'obre una altra finestra d'esperança pels gironins. Gasol ara no falla des de la línia (68-75, m.36).

Gasol torna reduir la diferència fins als 10 punts, i ara Miletic pot rebaixar per sota de la diferència dels 10 punts. Només anota un tir lliure (66-75, m.35).

Esclata el públic de Fontajau per una falta dubtosa xiulada sobre Harding (62-73, m. 34).

Però més enllà dels tirs des de la línia de personal, el joc del Bàsquet Girona en atac és bastant pobre. Ara Gasol retalla una altra diferència perillosa pels manresans (60-73, m.33).

El tir lliure s'està convertint en el salvavides del Bàsquet Girona, però caldrà algo més per guanyar (58-68, m.32).

Cistella en rebot ofensiu del Bàsquet Girona després de dos errors de Miletic en el tir lliure que deixa la diferència en 12 punts (54-66, m.30).

Els bagencs gairebé han tornat a igualar el seu màxim avantatge, però una antiesportiva a favor dóna una mica d'aire als gironins (52-65, m.30).

Els del Bages trenquen el bon moment del Girona amb un parcial de 0 a 5. Tocarà seguir remant (47-58, m.29).

Moment clau ara de partit, perquè el Bàsquet Girona ha reaccionat i Fontajau apreta de valent. Atura el partit Pedro Martínez abans que el conjunt gironí pugui reduir més la diferència amb dos tirs lliures (45-53, m.27).

Tècnica a Pedro Martínez, que demanava una falta en la cistella gironina. No falla Taylor des de la línia (43-53, m.27).

Els del Bages acaben d'entrar en bonus i el Bàsquet Girona encara no ha comès cap falta. Han d'aprofitar aquesta circumstància els d'Aíto (40-52, m.26).

Reacció del Bàsquet Girona amb dues jugades de cistella i addicional en el rebot ofensiu. Accions com aquestes poden fer aixecar els ànims (40-52, m.25).

Prem per veure més contingut per a tu