Segueix-nos a les xarxes socials:

Aíto García Reneses, a la banqueta de Fontajau.ANIOL RESCLOSA

El Bàsquet Girona és el pitjor equip de l'ACB de les darreres cinc jornades

L'equip dirigit per Aíto García Reneses no ha guanyat cap partit en aquest període i continua de capa caiguda esperant reaccionar aviat

El Bàsquet Girona no aixeca cap i encadena cinc jornades consecutives perdent, el pitjor registre actual d'un equip de l'ACB juntament amb el Fuenlabrada. Precisament, diumenge a Fontajau s'enfrontaran tots dos equips, en el qual serà la prova definitiva per al conjunt d'Aíto García Reneses, que no pot permetre's el luxe de tornar a ensopegar.

La derrota de diumenge a Múrcia va ser el reflex d'un equip que no troba solucions. I no és el primer dia que li passa. Perquè la dinàmica de cinc derrotes seguides, si s'amplia el calendari, augmenta a set derrotes dels darrers vuit partits. Hem passat d'un Bàsquet Girona amb capacitat de seducció i un ull posat a una part relativament còmoda de la classificació, a un Bàsquet Girona que, sense tenir urgències greus perquè el coixí adquirit en el seu dia no li ho permet, més que frenar de cop, comença a anar enrere.

Per trobar l'última victòria dels d'Aíto cal remuntar-se a l'11 de febrer, en la visita de l'Obradoiro (93-76). Abans, l'equip ja havia perdut contra el Barça (73-84) i el Breogán (92-70), en un parell de tastets de tots els mals símptomes que s'han anat desenvolupant després. Accentuats, esclar, per l'aturada de seleccions i la Copa del Rei. Una aturada que Aíto ja va maleir en públic i que, segurament, encara maleeix en privat. I és possible que tingui raó, de fet.

L'Unicaja, campió de la competició (94-70), València (75-79), Bilbao Basket (84-77), Manresa (79-86)i UCAM Múrcia (102-79) han ensenyat, una setmana rere l'altra, les mancances que col·lecciona un equip que havia arribat a meravellar amb una immensa ratxa de triomfs no fa pas tant. Els jugadors del Bàsquet Girona, però, volen estripar aquest moment tan aviat com sigui possible, i la primera oportunitat serà diumenge amb el Fuenlabrada, un altre conjunt que no està per tirar coets: és el cuer de la competició, amb només tres triomfs, mentre que els gironins en tenen vuit i un marge de tres respecte a l'altre conjunt que ara mateix baixaria de categoria, el Reial Betis.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.