Segueix-nos a les xarxes socials:

Angela i Eugene

«Hem notat que els preus de la Costa Brava estan pujant cada vegada més»

«Hem notat que els preus de la Costa Brava estan pujant cada vegada més»

Aquesta parella de dublinesos són fidels al càmping Cypsela de Pals, on ja fa set anys que passen les vacances amb tota la família. Tot i que la piscina i la platja són les seves prioritats, al llarg dels anys també s'han anat recorrent de pam a pam tota la zona.

Què els porta a passar les vacances a la Costa Brava?

Ens agrada perquè és un lloc per venir amb tota la família, ja que tothom té activitats per fer, des dels nens fins als grans. Anem a la piscina, a la platja... hi ha moltes cales per triar, i ens agrada anar-les descobrint. A més, hi ha molts pobles bonics per visitar cada tarda: Llafranc, Peratallada, Begur...

Què fan durant aquests dies de vacances?

Anem a la platja, a la piscina, descansem, passegem, llegim llibres, fem barbacoes al càmping... ens agrada cuinar peix, vedella, el que sigui. Ens agrada menjar i quan venim aquí tastem una mica de tot, sobretot la paella, el vi i la cervesa.

La Costa Brava els sembla cara?

Cada cop més. Fa uns anys hauria estat impensable pagar 20 euros per un bistec, i ara sí que ens hi trobem. Els preus estan pujant cada vegada més.

Practiquen algun esport?

Ens agrada jugar a tennis, però ara fa massa calor per fer-ho. El nostre fill juga a futbol, i nosaltres aprofitem per nedar i caminar força.

S'emporten algun souvenir per a la família o els amics d'Irlanda?

Sí. Ens agrada molt la ceràmica i n'hem comprat per emportar-nos-la a Dublín, però han de ser peces petites perquè venim amb avió i tenim l'equipatge limitat a quinze quilos com a màxim.

Amb el temps que fa que vénen, han fet amics del país?

No. Al càmping sí que hi ha gent que coneixem de vista, però hi tenim poca relació.

I han après alguna paraula de català o espanyol?

Sabem una mica d'espanyol perquè el vam aprendre a l'escola, però el just per entendre el menú.

Prem per veure més contingut per a tu