Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Feliu de Guíxols venera la verge del Carme

?La processó va sortir del Monestir i va recórrer el centre de la ciutat fins arribar al mar

Sant Feliu de Guíxols venera la verge del Carmeanoil resclosa

Sant Feliu de Guíxols va encetar ahir les celebracions marineres de la Verge del Carme, que continuaran avui a diversos municipis de la Costa Brava. D'aquesta manera, el municipi baix-emprordanès va començar els actes amb una pregària a la parròquia de la Mare de Déu dels Àngels. Tot seguit, la processó va arrencar des del Monestir i va recórrer els principals carrers del centre de la vila.

Al migdia va tenir lloc l'ofrena floral a l'esplanada del moll de pescadors i tot seguit va començar la processó marítima, acte central de la celebració. Al vespre, les celebracions van continuar amb una sardinada popular als Jardins Juli Garreta i a la nit es van poder escoltar havaneres a la platja de la Badia, amb cremat per a tots els assistents.

Celebracions al territori

Avui, dia de la Verge del Carme, les processons es faran arreu del territori, tot i que són especialment multitudinàries a municipis com Llançà, Empuriabrava, l'Estartit, l'Escala i Palamós. Pel que fa a Begur, malgrat que inicialment tenia previst celebrar ahir la festivitat, va decidir posposar-la fins a la setmana que ve davant la previsió meteorològica que anunciava tramuntana.

Prem per veure més contingut per a tu