Segueix-nos a les xarxes socials:

Els amors dels futbolistes

Cesc Fàbregas ja no està solter

En menys d'un mes des de la ruptura, el jugador passeja per Indonèsia amb la seva nova conquesta, Daniella

Al capità de l'Arsenal li ha durat menys la solteria que un caramel a la porta d'un col·legi. Poc més d'un mes i el jovenet ja passeja per Indonèsia amb la seva nova conquesta: Daniella.

El maig 'Daily Mail' va confirmar la notícia, Cesc Fàbregas "vol estar sol i ha preferit acabar la relació davant que hi hagués nens pel mig". Així de contundent va ser la fi de la relació que el jugador tenia amb Carla Dona.

El jugador i la joveneta psicòloga portaven set anys de relació i fins i tot ella s'havia traslladat a Londres per acompanyar el seu noi. Però l'amor no va triomfar entre ells i Cesc va posar punt i final a la història.

Però sembla que la solteria no és una cosa que li agradi molt el jugador, que només ha trigat uns mesos a estrenar noia. Així li hem pogut veure a Indonèsia, on va volar per presentar una marca de galetes.

Les nova conquesta de Fàbregas és anglesa i mare de dos fills, així que possiblement el jugador no només s'estreni noia, sinó que a més se li tregui la fòbia de ser pare i exerceixi com el que més amb els petits de Daniella.

Prem per veure més contingut per a tu