Segueix-nos a les xarxes socials:

Complements masculins que no poden faltar aquesta temporada

El mostrem les tendències que es portaran al carrer durant els mesos d'estiu

Complements masculins que no poden faltar aquesta temporada

Com cada temporada, les setmanes de la moda masculina que se celebra a les ciutats més importants del món com París o Nova York, mostren les noves tendències que es traslladaran de la passarel·la al carrer. Avui, us comentem quins complementes es portaran durant els mesos d'estiu:

1. Sandàlies: Què seria de l'estiu sense unes bones sandàlies per no passar calor? Les marques d'alta costura les proposen així:

Gucci

2.Choker: el choker torna a l'actualitat com a tendència tot i que ja ho havia estat als anys 90. Un dels culpables, possiblement, és el dissenyador Hedi Slimane incloent-lo en la seva desfilada tardor-hivern 2015/2016 de Saint Laurent .

3. Tailoring: Tot i que no sigui un complement com a tal, els "total look tailoring" s'estan convertint en una de les tendències indiscutibles d'aquesta temporada. Qui va dir que els vestits eren només per anar a l'oficina?

4. Ulleres de sol: Com seria possible protegir-nos del sol sense unes bones ulleres? Les firmes de moda les creen de totes les formes, colors o textures. Quina és la teva preferida?

5. Anells

6. Sabatilles esportives: Des que es van posar de moda, han dominat tant les passarel·les com el carrer. N'hi ha de totes les marques i models, per a tots els gustos. Us en proposem algunes:

Prem per veure més contingut per a tu