La dissenyadora Rosa Clará triomfa en importants ciutats del continent americà amb la presentació de la col·lecció 2019, que va ser presentada mundialment a Barcelona el passat mes d'abril. El 26 de setembre va inaugurar la 18a edició de Cali Exposhow en qualitat de dissenyadora internacional convidada, l'esdeveniment més important de bellesa, salut i moda a Colòmbia. La desfilada es va celebrar a l'hangar principal de l'Escola Militar d'Aviació «Marco Fidel Suárez», on la firma va presentar més de 40 dissenys plens de romanticisme i elegància.

El dilluns 1 d'octubre Sao Paulo va acollir una exquisida mostra de la col·lecció que es va exposar al Palacio Tangará, un hotel de cinc estrelles situat al cor d'un dels jardins més bells del món. Amb la seva col·lecció 2019, Rosa Clará actualitza la moda nupcial sense perdre gens d'elegància en suavitzar les línies i alleugerir estructures, perquè la núvia, a més de radiant, se senti còmoda i única en un vestit a mida.

Finalment, la col·lecció Rosa Clará 2019 ha arribat a Nova York on, durant tres dies, s'han pogut apreciar els dissenys plens de detalls exquisits en teixits delicats i fluids per vestir els somnis de la núvia d'avui de romanticisme i elegància. El The Knot Couture Show de Nova York és un esdeveniment de primer nivell que connecta dissenyadors, compradors i premsa, on es presenten les últimes tendències en moda nupcial.

Rosa Clará és pionera del sector nupcial i una referència a escala mundial. Va obrir la seva primera botiga a Barcelona, fa gairebé 24 anys, i ràpidament va advertir que no hi havia ningú al mercat que oferís el que les núvies demandaven, pel que va decidir començar a dissenyar i fundar la seva pròpia marca, el 1995. Gràcies a la incorporació del concepte de moda als dissenys nupcials i a la qualitat dels seus teixits, actualment la firma espanyola ha revolucionat el sector, gaudeix de prestigi internacional, compta amb prop de 140 botigues en el món i està present en més de 3.500 punts de venda en més de 80 països.