Segueix-nos a les xarxes socials:

La polèmica petició de Shakira perquè els nens puguin passejar

Crítiques a l'artista colombiana per comparar els infants amb les mascotes

La polèmica petició de Shakira perquè els nens puguin passejarReuters

La cantant Shakira s'ha convertit en aquesta fase de confinament de la població per la crisi del coronavirus en una de les famoses més actives a les xarxes socials, on acumula milions de seguidors. En els últims dies, la colombiana ha demanat que tothom es quedi a casa seva i segueixi les indicacions de les autoritats per frenar el contagi i també ha ensenyat com aprofita el temps per estudiar filosofia. No obstant això, la seva darrera publicació ha molestat als seus seguidors, que no s'han estat de criticar-la.

Des de la seva luxosa casa, que segons alguns mitjans, es troba construïda sobre un terreny de 3.800 metres quadrats, l'artista, mare de dos nens i parella del blaugrana Gerard Piqué ha volgut mostrar la seva solidaritat amb totes aquelles persones que tenen nens petits i que no poden sortir amb ells al carrer durant aquests dies.

"Si es permet sortir a passejar gossos o els adults poden anar a comprar, caldria pensar en una solució que atorgui aquest mateix dret als nens que necessiten el sol i l'aire per a la seva salut física i mental", ha escrit Shakira a les seves xarxes socials. Aquesta comparació de les sortides autoritzades de persones amb mascotes no ha estat gaire ben rebuda pels seus seguidors, que no han tardat gaire a criticar la seva postura. Molts internautes també han criticat que la cantant formuli aquestes propostes quan viu en una casa envoltada d'un gran jardí i amb tots els luxes.

"Urgiria al Govern que consideri una política que permeti a un adult encarregat treure a un nen a passejar, encara que sigui subjecte a les restriccions que els experts considerin i respectant les normes de distanciament i sanitat. Els nens estan sent veritables campions en aquest drama social i hem de pensar en el seu benestar", ha sentenciat l'artista, que només ha rebut el suport dels cantants Luis Fonsi i Beatriz Luengo.

Prem per veure més contingut per a tu