Segueix-nos a les xarxes socials:

Una veïna assalta, roba i intenta escanyar l'actor Charlie Sheen

Una veïna assalta, roba i intenta escanyar l'actor Charlie Sheen

L'actor estatunidenc Charlie Sheen ha estat atacat en la seva luxosa casa en Malibú, Califòrnia, segons ha informat la policia el divendres, i el sospitós ha estat arrestat i acusat per assalt i robatori.

En un comunicat, el Departament del Xèrif del Comtat de Los Angeles ha indicat que va rebre una trucada per "agressió/pertorbació" a la casa de l'estrella de la comèdia "Dos hombres y medio". "Una vegada van contactar a les parts involucrades, els agents van identificar a Charlie Sheen com a víctima d'assalt", han informat.

La sospitosa identificada com Electra Schrock ha estat arrestada per assalt amb arma letal amb potencial mal o ferides greus i robatori residencial, segons l'oficina del xèrif. El portal d'entreteniment TMZ ha explicat que Schrock, de 47 anys, és una de les veïnes de Sheen, i que "va entrar a la força a la casa i el va atacar quan ell va obrir la porta".

"Ens van informar que va esquinçar la samarreta de Charlie i va intentar escanyar-ho", ha indicat el comunicat, i ha afegit que Sheen va ser revisat per paramèdics però no va ser traslladat a un hospital. TMZ ha informat que aquesta no era la primera confrontació entre els veïns, i que en un incident previ el vehicle de Sheen va ser ruixat amb un líquid enganxós.

Prem per veure més contingut per a tu