Una veïna assalta, roba i intenta escanyar l'actor Charlie Sheen

L'actor Charlie Sheen en una imatge d'arxiu

L'actor Charlie Sheen en una imatge d'arxiu

Redacció

L'actor estatunidenc Charlie Sheen ha estat atacat en la seva luxosa casa en Malibú, Califòrnia, segons ha informat la policia el divendres, i el sospitós ha estat arrestat i acusat per assalt i robatori.

En un comunicat, el Departament del Xèrif del Comtat de Los Angeles ha indicat que va rebre una trucada per "agressió/pertorbació" a la casa de l'estrella de la comèdia "Dos hombres y medio". "Una vegada van contactar a les parts involucrades, els agents van identificar a Charlie Sheen com a víctima d'assalt", han informat.

La sospitosa identificada com Electra Schrock ha estat arrestada per assalt amb arma letal amb potencial mal o ferides greus i robatori residencial, segons l'oficina del xèrif. El portal d'entreteniment TMZ ha explicat que Schrock, de 47 anys, és una de les veïnes de Sheen, i que "va entrar a la força a la casa i el va atacar quan ell va obrir la porta".

"Ens van informar que va esquinçar la samarreta de Charlie i va intentar escanyar-ho", ha indicat el comunicat, i ha afegit que Sheen va ser revisat per paramèdics però no va ser traslladat a un hospital. TMZ ha informat que aquesta no era la primera confrontació entre els veïns, i que en un incident previ el vehicle de Sheen va ser ruixat amb un líquid enganxós.