Segueix-nos a les xarxes socials:

El millor equip de l'any busca la quarta victòria consecutiva

Machín firmaria la seva ratxa més brillant com a tècnic del Girona si l'equip s'imposa contra el Tenerife

El millor equip de l'any busca la quarta victòria consecutivaaniol resclosa

El Girona, el millor equip de 2015 de la LFP, comptant la Lliga BBVA i la Lliga Adelante, buscarà aquesta tarda la quarta victòria consecutiva. Els números de l'equip de Pablo Machín en l'any nou són immaculats, quatre victòries (Llagostera, Lugo, Racing i Alcorcón) i un empat (Mallorca) per un total de 13 punts sobre els 15 possibles. És més, ara els blanc-i-vermells tenen l'oportunitat d'agafar la millor ratxa des que el tècnic de Soria és a la banqueta guanyant avui a l'Heliodoro Rodríguez. Amb ?Machín, aquesta temporada, ja s'havien acumulat quatre triomfs consecutius (Ponferradina, Albacete, Sabadell i Mirandés), però en les següents jornades es va perdre seguit contra Valladolid i Las Palmas. Assolir avui el quart partit guanyat seguit voldria dir que els de Montilivi haurien sumat 16 dels últims 18 punts, xifres de rècord i la clara demostració que, tot i el seu reduït pressupost, el Girona és un clar aspirant a l'ascens.

L'entrenador sorià dirigirà avui el seu 37è partit de lliga als gironins, acumulant un balanç de 19 triomfs, vuit empats i nou derrotes. L'últim partit perdut va ser a Saragossa, a mitjans desembre, per 2-1. D'allò en fa sis jornades.

El calendari, a partir d'ara, ofereix test de gran exigència per al Girona. Després de jugar a Tenerife, els blanc-i-vermells tindran dos duels seguits davant rival directes (Sporting i Betis), que poden marcar definitivamen les opcions de cadascun d'ells a la part alta de la classificació. Després, abans de tornar a jugar de manera consecutiva amb equips implicats en la pugna per pujar a Primera (Valladolid i Las Palmas, els rivals seran més assequibles (Numància, Ponferradina, Albacete, Sabadell i Mirandés). En qualsevol cas, amb 44 punts a la classificació, el Girona pot certificar la permanència aquest mateix mes si supera els 50. I després ja serà el moment perquè el canvi de discurs sigui oficial.

Prem per veure més contingut per a tu