Segueix-nos a les xarxes socials:

«La prioritat del Campus és que els nens s'ho passin bé»

Hi passaran més de 250 jugadors fins al 29 de juliol; avui està prevista la visita de Thiago Alcántara

El Campus del Girona ha fusionat aquest any el que organitzava el club cada estiu amb la proposta de mètode que Jordi Guerrero i Carles Planchart muntaven amb èxit a Arbúcies. «El club es beneficia de la nostra experiència, i nosaltres de la marca Girona», explica el segon entrenador del conjunt blanc-i-vermell. En les cinc setmanes que durarà acabarà reunint més de 250 jugadors d'entre 5 i 15 anys. «La prioritat és que els nens s'ho passin bé. Tenim la certesa que a qui li agrada el futbol, ho gaudeix molt», afegeix.

Guerrero explica que «al Campus hi ha de tot, nens que juguen a futbol i són del Girona, i d'altres que no hi juguen però que els agrada i tenen l'al·licient de poder conèixer futbolistes del club o d'altres de primer nivell que podem portar». Ja hi han passat homes com Pau López (Espanyol) i Marc Muniesa (Stoke). Avui serà el torn de Thiago (Bayern), a l'espera de Pep Guardiola i d'una «bomba» pendent de concretar per a la recta final.

La setmana que ve està previst que els jugadors gironins del primer equip passin per Torres de Palau per parlar amb la mainada. També ho faran Pablo Machín i d'altres futbolistes com Fran Sandaza. «Els nens també agraeixen poder parlar de tu a tu amb els seus referents al camp».

Prem per veure més contingut per a tu