Segueix-nos a les xarxes socials:

El primer desplaçament del Girona serà el diumenge dia 10 de setembre

El primer desplaçament del Girona serà el diumenge dia 10 de setembregirona fc

Després d'estrenar la Primera Divisió amb dos partits consecutius a Montilivi, contra l'Atlètic de Madrid i el Màlaga, el Girona viurà el seu primer desplaçament a la màxima categoria a la tercera jornada. I ja en coneix l'horari, després que la Lliga el fes públic ahir, juntament a la resta dels duels que es disputaran del 8 a l'11 de setembre. L'equip que dirigeix Pablo Machín visitarà l'estadi de San Mamés per enfrontar-se a l'Athletic Club. Ho farà el diumenge dia 10, a partir d'un quart de cinc de la tarda. El Bilbao-Girona no es podrà veure en obert, sinó que serà retransmès pel canal beIN Sports.

Abans, els gironins hauran rebut de manera consecutiva a l'estadi i calcant l'horari, a Atlètic i Màlaga. Els matalassers vindran la setmana vinent, el 19 d'agost. Uns dies més tard, el 26 del mateix més, serà el torn del conjunt andalús. Tots dos enfrontaments estan programats a la mateixa hora: les 20.15.

Aquella mateixa jornada, la tercera del campionat, depararà algun duel d'allò més interessant. Un d'ells és el derbi català que protagonitzaran el Barça i l'Espanyol al Camp Nou. Està previst pel dissabte, dia 9, a partir de les 20.45 hores. Aquell mateix dia, una estona abans (a partir d'un quart de cinc de la tarda), a Mestalla es veuran les cares el València i l'Atlètic de Madrid.

Prem per veure més contingut per a tu