Segueix-nos a les xarxes socials:

Un Campus que li permetrà continuar amb la seva altra passió, la de docent

Àlex Granell organitzarà del 25 al 30 del mes de juny vinent la 1a edició del seu campus al Santuari del Collell

Àlex Granell passa sens dubte pel millor moment de la seva carrera. Titular i capità de l'equip de la seva ciutat, va estrenar-se el cap de setmana passat com a golejador a Primera Divisió, una de les poques assignatures pendents que li restaven aquesta temporada. Tot i estar dedicat absolutament al futbol, el gironí no perd de vista la seva vessant de docent i per això, aquest estiu organitzarà el seu propi campus. Serà a les instal·lacions del Santuari del Collell del 25 al 30 de juny en la primera edició del Campus Futbol Àlex Granell.

«Tinc clar que acabaré dedicant-me novament al món de les aules i aquest projecte m'ajudarà. M'agrada tractar amb mainada i això és un fet diferencial. El meu tarannà no és un el típic d'un futbolista, al qual costa apropar-s'hi», va explicar Granell ahir a la tarda durant l'acte de presentació del seu campus. En aquest sentit, el 6 blanc-i-vermell vol tornar tot l'agraïment als nens i nenes que se li acosten al final dels partit per demanar-li fotografies o autògrafs. «Intento ser una persona i un futbolista normal. Intento sempre dedicar-los una estona al final de cada partit i mai m'atreviré a dir que no. És una manera d'apropar-me als que ara viuen amb més alegria els èxits del Girona», deia.

Implicació màxima

Granell va avançar que s'implicarà al màxim en el projecte. «Dormiré, esmorzaré, dinaré i participaré al campus amb els nanos. És una manera de retornar als meus orígens, quan jo hi participava», va assegurar. A més a més, Granell va avançar que durant l'estada alguns dels seus companys al Girona com Eloi Amagat, Pere Pons o Marc Muniesa visitaran el campus.

La iniciativa estarà bàsicament centrada en el futbol, tot i que durant els cinc dies que durarà s'hi practicaran també curses d'orientació, tir amb arc, jocs d'associació, de nit, treking, piscina i activitats de networking.

Prem per veure més contingut per a tu