Segueix-nos a les xarxes socials:

«Volem aprofitar el bon moment per créixer i millorar»

«Content» pel valuós empat al Camp Nou, Eusebio descriu el 2-2 com un «premi» per haver «competit bé», i anima l'equip a «fer un pas endavant» ara que la dinàmica és positiva

Les imatges del Barça-Girona

61

El temps i les circumstàncies permeten conèixer, cada cop més, Eusebio Sacristán. I els fets parlen d´un entrenador humil. Passi el que passi. Resignat i crític quan et passa per sobre el Reial Madrid, i també satisfet, correcte i prudent quan el teu equip és capaç d´empatar al Camp Nou. A part de mostrar la seva «confiança» en el VAR («confio que la decisió ha estat justa», va valorar) i d´admetre que l´expulsió de Lenglet havia «condicionat» el 2-2 d´anit; de definir l´empat com un «premi» a l´actitud i també a «saber competir» dels blanc-i-vermells, va aprofitar la roda de premsa per, fins i tot, explicar què és el que no li havia semblat bé. Dels seus. I això que el Girona acabava d´assolir un dels resultats més importants de la seva història. «Hauríem de tenir més el control de la pilota i saber sortir de la pressió del rival», va dir. «Hauríem de créixer en això i millorar», afegia. Espera que això arribi ara, que el vent bufa a favor. «Hem d´aprofitar el moment i fer un pas endavant».

Ara bé, tot i els 8 punts de 15, les tres jornades sense perdre i l´empat al Camp Nou, Eusebio demanava calma. «Hem competit bé i això és un premi. No ens ha de fer pensar més enllà de cada partit a Primera, que és complicat. Cal ser solidaris com ho hem fet fins ara. Ens equivocarem si creiem que sumar bons resultats contra equips complicats ens ho posarà més fàcil.

Prem per veure més contingut per a tu