Segueix-nos a les xarxes socials:

El nou Girona d'Unzué s'estrena amb victòria

Borja García i Marc Gual capgiren el gol inicial de l'Al Arabi per donar el triomf als gironins en el primer test d'estiu

El nou Girona d'Unzué s'estrena amb victòriaGirona FC

Diuen que començar bé sempre és important. Ja sigui a la Lliga, per descomptat, com en el primer amistós de pretemporada, com així ho ha fet el Girona aquest vespre a Riudarenes contra l'Al-Arabi. El conjunt de Juan Carlos Unzué s'ha estrenat amb una victòria 2-1 davant els asiàtics que, s'han avançat al marcador. Els gols de Borja García i Marc Gual, tots a la primera part, han capgirat el resultat i han acabat donant la victòria als gironins.

Ha estat un primer test del qual se'n poden treure poques conclusions. Amb ben pocs entrenaments a les cames, Unzué ha ensenyat pinzellades del que serà el seu Girona. El tècnic navarrès ha apostat per un 4-3-3 clar, fent passar a millor vida el clàssic sistema de Machín (5-3-2). Marc Gual ha estat un dels protagonistes del partit, donant l'assistència del primer gol i fent el segon. També ha ofert bons detalls per la banda esquerra, Jairo Izquierdo. A la represa, malgrat les bones ocasions d'Alcalá, Andzouana i Pachón, el marcador ja no s'ha mogut.

GIRONA: Suárez, Villa, Iago López, Muniesa, Juanpe, Montes, Paik, Borja García, Gual, Soni i Jairo. A la segona part han jugat Morilla, Villa, Planas, Resta, Alcalá, Granell, Diamanka (m.74, Cherta), Valery, Boselli, Pachón i Andzouana.

AL ARABI: Gomis, Bilal, Yagub, Yahia, Ali, Hassan, Anad, Abdulrazak, Kamal, Khalfan, Lassoga. A la segona part han jugat Abonaela, Salem, Ibrahim, Harboni, Jabir, Saad, Essam i Gunnarson.

Gols: 0-1, m.16, Lassoga; 1-1, m.25, Borja García; 2-1, m.43, Marc Gual.

Àrbitre: Romero Freixas.