Segueix-nos a les xarxes socials:

El central Ignasi Miquel s'incorpora al Girona

El futbolista de Corbera de Llobregat arriba cedit pel Getafe

El central Ignasi Miquel s'incorpora al Girona

El Girona acaba de fer oficial el fitxatge del central Ignasi Miquel. El central català arriba provinent del Getafe i signa per la present temporada en calitat de cedit. Miquel, de 26 anys es va formar a les categories inferiors del Barcelona, Cornellà i Arsenal. Amb l'equip anglès va debutar a la Premier League.

A Anglaterra és on ha disputat més partits, també va enfundar-se la samarreta del Leicester com a cedit i del Norwich City, equip que va invertir prop de dos milions per fer-se amb els seus serveis. El 2015 va decidir tornar a Espanya on hi ha estat jugant des d'aleshores. Ponferradina, Lugo, Màlaga i Getafe han sigut els conjunts per on ha passat.

El jugador serà presentat demà a les 16 hores a Montilivi.

Pachón, a l'Andorra

D'altra banda el Girona ultima la sortida del davanter Àlex Pachón, que jugarà aquesta temporada cedit a l'Andorra a Segona B, categoria on ja va competir el curs passat amb el Peralada. Tot i que els andorrans ja han anunciat el fitxatge, des de Montilivi afirmen que falten ultimar els darrers serrells de l'operació, tot i que aquesta acabarà reixint.

Prem per veure més contingut per a tu