Segueix-nos a les xarxes socials:

El setè equip més golejat de Segona, una mica més lluny de l'objectiu

?El Girona ha perdut la meitat dels partits que ha disputat i un dels motius és que ha rebut 16 gols en les 12 jornades que s'han jugat fins ara

El setè equip més golejat de Segona, una mica més lluny de l'objectiumiki lópez/lne

Els números no surten. I sense ells és impossible pujar. Per més que es vulgui, l'ascens és inabastable si no es fan els deures. Cal sumar punts. Ho ha entès a la perfecció el Cadis, que ha posat la velocitat de creuer. A l'estiu, mai ningú va pregonar des del Carranza que s'havia de pujar sí o sí. Álvaro Cervera i companyia es van posar a treballar en silenci i els resultats estan arribant. Tant, que el marge comença a ser important. Li passa el contrari al Girona. Només baixar, ja es va vendre el discurs ambiciós. El de tornar sí o sí. Plantilla feta a cop de talonari per convertir-se en el vestidor més car de la categoria. Però a l'hora de la veritat, res de res. Lluny del que es voldria. De motius n'hi ha uns quants i caldria estona per enumerar-los. Un d'ells, com es va encarregar d'explicar Unzué ahir a Oviedo, ho és la fragilitat defensiva. Massa errades. Moltíssimes. Tantes, que els gironins han encaixat un grapat de gols.

Són 16 en 12 jornades. La mitjana és evident. Surt a més d'un gol rebut per partit. Si les porteries a zero no són habituals es fa difícil escalar posicions. No ho han aconseguit els blanc-i-vermells. Juan Carlos s'ha quedat en blanc molt poques vegades. Contra el Màlaga (1-0), Las Palmas (1-0) i Racing (0-3). La resta de partit sempre ha acabat recollint, com a mínim una vegada, la pilota de la seva pròpia porteria. Ahir ho va haver de fer en quatre ocasions. Només hi ha sis equips que han encaixat els mateixos gols, o més, que el Girona. També 16 el Racing, mentre que la xifra puja si es tracta del Lugo, Alcorcón, Oviedo, Tenerife, Mirandés i Deportivo. Els gallecs encapçalen aquesta trista classificació amb 22 gols en contra i, precisament per això, actualment tanquen la taula, ocupen posicions de descens i no fan altra cosa que desprendre sensacions ben negatives.

No està tan malament el conjunt blanc-i-vermell, que tot i haver perdut la meitat (sis) dels partits que ha jugat, encara té el play-off prou a prop. És a tres punts. Ara bé, el Cadis és a un món. El líder, que va disparat, està ara mateix a quinze punts. Tot un món. Alguna altra dada negativa del Girona és que a fora no funciona. És un dels pitjors visitants, amb només tres punts i fins a cinc derrotes en sis desplaçaments. A tot això se li ha de sumar que és el conjunt de Segona que més derrotes ha encaixat. Són sis, les mateixes que ha rebut el cuer Deportivo o també el Tenerife, qui té el descens a tocar.

Prem per veure més contingut per a tu