Diari de Girona

Diari de Girona

Míchel perd Reinier i Samu Saiz

El brasiler estarà un mes de baixa mentre que el madrileny té molèsties al peu i tampoc podrà jugar contra la Reial Societat

Míchel observa Samu Saiz en un entrenament Girona FC

Malgrat que tot semblaven bones notícies per rebre demà la Reial Societat amb les recuperacions de Terrats, Herrera, Stuani i Iván Martín, aquest matí Míchel ha confirmat que no pot comptar amb Samu Saiz per un problema al taló i que Reinier estarà, pel cap baix, un mes de baixa arran d'una lesió muscular. El tècnic del Girona FC, tot i això, és optimista pel que fa al partit i confia guanyar. "És una bona prova per nosaltres. La Reial és un gran equip" ha subratllat. Minimitzar les errades, millorar i augmentar el nombre de finalitzacions i deixar per primera vegada la porteria a zero són tres dels objectius que s'ha marcat el madrileny per tornar a brindar una victòria a l'afició. 

PLANTILLA

Estem bé. Tenim les baixes de Borja García, Kébé, Reinier i Samu, que es va fer mal al peu després del partit contra el Betis i és precipitat que jugui demà. Recuperem Stuani, Iván Martín, Terrats i Herrera, que ja han entrenat amb el grup aquestes dues setmanes. 

FINALITZACIONS

És molt important finalitzar de la millor manera. Tot i això també ho és fer-ho més. Vull dir que contra el Betis vam estar molt de temps a camp contrari i només vam fer 9 xuts. Hem de fer més en aquest sentit. N'hem parlat durant aquestes setmanes. 

EL PARTIT

Ens espera un partit molt difícil, però la nostra millor versió ens val per guanyar i penso que serà així. La Reial és un equiparro en atac i en defensa. La seva pressió és molt bona. Tenen la línia defensiva molt avançada i és un equip que recupera moltes pilotes a camp contrari. Haurem de sortir amb la pilota molt bé, sense ventar pilotades amunt. És una prova molt difícil per nosaltres. 

LA REIAL

M'agrada molt en tots els sentits, com a club, equip, staff tècnic....Em sembla un equip per veure. Nosaltres volem millorar en tots els sentits i és un exemple. 

CALENDARI

No ens espanta. És la nostra lliga i hem de jugar contra tots els equips. És un privilegi fer-ho i l'equip estar preparat per competir-hi. Fer-ho davant la nostra afició és el més important. Juguem per a ells. 

ERRADES

N'hem parlat. També de deixar la porteria a zero. L'equip ha competit molt bé en aquestes sis jornades, però sempre hem rebut gols. És un factor que hem de millorar. També el d'evitar les errades, òbviament, tot i que en futbol sempre n'hi ha. 

LA SANCIÓ

És molt diferent seguir el partit des dalt. Serà un problema per a mi. Tot i això, Salva (Fúnez) ho farà molt bé i estic tranquil en aquest sentit. Només demano poder parlar amb els àrbitres amb més tranquil·litat i sense sancions d'aquest tipus. Per mi és un problema important no poder estar amb els meus jugadors. És complicat ajudar l'equip des de dalt. 

RIQUELME

És un jugador molt jove i en necessitem la millor versió. Ha d'estar tranquil. No depenem només d'ell. Som un equip i ell ha de fer la seva feina. Els gols amb la selecció sub21 li aniran molt bé, però per nosaltres seria millor que marqués amb el Girona. Està tranquil i poc a poc veurem la seva millor versió.

Compartir l'article

stats