Segueix-nos a les xarxes socials:

Més de 150 persones passegen per les Pedreres

Enric Mirambell va fer una explicació sobre la història del barri i Ponç Feliu va fer explicacions sobre la flora

Més de 150 persones passegen per les Pedreresdiari de girona

Més de 150 persones van participar diumenge al matí en la passejada per les Pedreres de Girona organitzada per l'Associació de Veïns Les Pedreres-Fora Muralla amb la col·laboració de diverses entitats del barri.

Els Jardins Fora Muralla van ser el punt de trobada de veïns, amics i familiars. L'activitat va començar a l'Aula Fora Muralla del Palau de la Mercè amb una xerrada a càrrec del cronista oficial, Enric Mirambell, que va fer una introducció molt interessant a la història del barri i va explicar algunes anècdotes de la seva infantesa.

També van intervenir el president de l'Associació, Josep Carpio, la regidora del barri, Victòria Saget, i el regidor de Medi Natural, Ponç Feliu, que va anunciar que l'Ajuntament de Girona està treballant en la redacció del Pla especial del Parc de les Pedreres per a la restauració d'aquesta àrea donada la seva importància ecològica i paisatgística.

Posteriorment es va iniciar el recorregut a peu pel Passeig Fora Muralla i pels carrers perimetrals del barri que limiten amb el Parc de les Pedreres: Merlets, passeig de la Ferradura, Caputxins, Bellavista i Regiment de Baza. Durant la passejada es van poder escoltar les explicacions de Ponç Feliu, biòleg, i de A. Vila Perich, expicapedrer. L'activitat va finalitzar a l'hotel AC-Palau de Bellavista, on tots els assistents van poder gaudir d'unes magnífiques vistes de la ciutat de Girona i d'un merescut descans.

Prem per veure més contingut per a tu