Segueix-nos a les xarxes socials:

Consultori

«Un Mosso es va negar a acceptar-me una denúncia»

Com cada dijous, els advocats del nostre consultori legal resolen els dubtes dels lectors de «diaridegirona.cat»

Arriba una nova entrega de respostes als dubtes legals dels lectors. Cada setmana el despatx gironí Prat Sàbat Advocats respon les consultes que els fan arribar els lectors a través de «diaridegirona.cat». Hem anat rebent consultes al llarg de tota la setmana i les hem fet arribar als advocats, que malgrat que no les poden resoldre totes, estan disponibles a atendre tothom.

Els advocats Josep Mª Prat Sàbat, Josep Prat Riuró, Albert Sierra Vicens, Miquel Garcias Miquel, Gerard Prat Riuró, Luis Moreno Prat i Pau Vila Rutllant han estat els encarregats de respondre els dubtes dels nostres lectors, que han enviat consultes sobre distintes àrees del món legal: Civil, Penal, Mercantil, Fiscal, Laboral, Dret Públic, Dret Concursal, Empresa Familiar, Immobiliari o Urbanisme.

Aquesta setmana Prat Sàbat ha resolt dubtes referent a problemàtiques sobre lloguer, propietat d'obres d'art, denúncies, atur, radars, factures, etc. Una persona ha escrit explicant que va presentar una denúncia per escrit als Mossos queixant-se de la policia municipal però els Mossos es van negar a acceptar i segellar la denúncia. L'advocat Pau Vila ha confirmat que els cossos i forces de seguretat de l'Estat tenen el deure de denunciar qualsevol fet delictiu del que tingui coneixement.

Els lectors poden trobar totes consultes amb les respostes dels advocats al consultori, i des d'ara ja poden fer noves qüestions pel consultori del proper dijous.

Prem per veure més contingut per a tu