Segueix-nos a les xarxes socials:

El col·lectiu gitano presenta

Un nou documental sobre Font de la Pólvora

El documental es projectarà dijous de la setmana vinent a les vuit del vespre a l'Auditori de Girona

El grup de joves gitanos de Font de la Pólvora Joves.com, que el 2005 van presentar Chavorrillos d'avui en dia" van presentar la segona part del documental amb De chavorrill@s a romís i roms, que vol oferir la visió de diferents maneres de viure la sexoafectivitat en l'entorn, per tal d'afavorir la reflexió i esdevenir una eina de treball útil per a tots els joves. El documental es projectarà dijous de la setmana vinent a les vuit del vespre a l'Auditori de Girona.

A través d'entrevistes als mateixos joves de Font de la Pólvora, als seus pares i a professionals de diferents àmbits del territori ( educatiu, sanitari, social...) s'ha elaborat un reportatge que mostra diferents realitats de parelles i experiències personals viscudes. Pretén analitzar quins són els condicionants que fan que un jove adolescent esculli un camí o un altre a seguir.

El col·lectiu de joves destaca el seu compromís, gràcies a l'ajuda que hem tingut de la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya, per poder portar a terme aquest ambiciós projecte que ja ha estat premiat amb el premi NAFENT 2010 Comarques Gironines, del GREC.

Prem per veure més contingut per a tu