Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Ajuntament promou el consum d'aigua de l'aixeta amb una campanya

L'Ajuntament de Girona ha engegat una campanya per tal de promoure el consum d'aigua de l'aixeta. Entre els mesos de juny, juliol i agost tots els habitatges de Girona, Salt i Sarrià de Ter rebran, juntament amb la factura de l'aigua un tríptic informatiu de la campanya. En el trípic, es vol explicar a la ciutadania els avantatges que comporta beure l'aigua potable que arriba a les cases i que és tractada a la potabilitzadora de Montfullà.

Els avantatges de no consumir aigua envasada s'emmarquen en tres àmbits: ambiental (es deixen de generar molts envasos de plàstic), salut (el procés de potabilització de l'aigua aporta una qualitat sanitària que compleix amb les normatives establertes i amb una concentració dels diferents tipus de minerals similar a algunes aigües envasades) i econòmic (és molt més econòmica que l'aigua envasada).

L'any 2010 l'1,1 % dels residus municipals a la ciutat van ser ampolles i garrafes d'aigua, amb un total de 476 tones. A partir del mes de setembre es podrà recollir una gerra de vidre per a aigua ense?nyant el rebut de l'aigua.

Prem per veure més contingut per a tu