Segueix-nos a les xarxes socials:

Universitat de Girona

Rècord d'estudiants inscrits de més de 50 anys a la UdG

Des que el curs 05-06 es va posar en marxa el programa per a majors de 50 anys s'ha triplicat el nombre d'alumnes

La Universitat de Girona ha superat el seu rècord d'estudiants de més de 50 anys aquest curs, quan n'hi ha 114 d'inscrits. El curs 2005-2006 es va posar en marxa el Programa de Formació per a Majors de 50 anys i, des de llavors, s'ha triplicat la xifra d'alumnes inscrits. Les persones que segueixen aquesta formació tenen, majoritàriament, entre 60 i 70 anys i són dones. Els alumnes provenen, principalment, dels sectors de l'administració i la banca, seguit de professionals de l'educació i l'empresa i del món de la sanitat i la farmàcia. Els itineraris amb més demanda són els d'Humanitats, que aglutinen un centenar d'estudiants, seguits pels de Psicologia, Salut, i Educació.

Les dones segueixen sent majoritàries en el programa, ja que representen el 65% dels estudiants de l'aula. Pel que fa a la procedència, més de la meitat dels alumnes provenen de la comarca del Gironès, seguida per l'Alt Empordà, el Vallès Oriental, el Baix Empordà, el Pla de l'Estany, la Selva i Osona.

Els alumnes provenen, principalment, dels sectors de l'administració i la banca, seguit de professionals de l'educació i l'empresa i del món de la sanitat i la farmàcia. Els itineraris amb més demanda són els d'Humanitats, que aglutinen un centenar d'estudiants, seguits pels de Psicologia, Salut, i Educació.

Inauguració oficial del curs

El programa donarà la benvinguda als seus alumnes amb un acte que tindrà lloc el proper 25 d'octubre, a les sis de la tarda, a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres. La rectora de la UdG, Anna Maria Geli, hi participarà acompanyada del Vicerector de Relacions Institucionals, Societat i Cultura, Joaquim Maria Puigvert, que pronunciarà una conferència amb el títol 'Les càtedres de la UdG: una eina al servei de l'Extensió Universitària', i del director del programa, Josep Torrellas.

Prem per veure més contingut per a tu