Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Ajuntament instal·la plataformes d'accés al bus urbà en set parades

El regidor Joan Alcalà destaca que «milloren la visibilitat i accessibilitat de l'usuari a la mateixa parada»

L'Ajuntament instal·la plataformes d'accés al bus urbà en set paradesmarc martí

Durant aquesta setmana l'Ajuntament de Girona ha instal·lat a 7 parades del bus urbà unes plataformes de plàstic reciclat per facilitar l'accés dels usuaris. Les noves plataformes, que són un 25% més econòmiques que les de formigó, han suposat un cost d'adquisició i instal·lació de 29.153 euros i han estat proveïdes per l'empresa Zicla.

Pel que fa a les parades on s'han situat les plataformes, aquestes es troben ubicades al passeig d'Olot, davant el pavelló (L4); al carrer Palamós nº 1 (L1-L6); al carrer Santa Eugènia amb carrer Güell (L3); al carrer Emili Grahit nº 58 (L11); al Grup Girona per Girona (L11); a la plaça Miquel de Palol (L11); i al carrer Rutlla núm. 155 (L1).

Millora de la visibilitat

El regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, destaca que les noves plataformes instal·lades "milloren l'accessibilitat i la visibilitat de l'usuari a la mateixa parada i, alhora, eviten que puguin estacionar-hi vehicles". D'altra banda, les noves estructures també permetran que augmenti la velocitat comercial de les línies, ja que l'autobús no haurà de realitzar tantes maniobres per realitzar l'estacionament.

Prem per veure més contingut per a tu