Joan Carles I menja a El Celler de Can Roca
El rei emèrit, jubilat, dedica el seu temps a visitar alguns dels millors restaurants de l'Estat
Jubilat i alliberat dels actes oficials, el rei emèrit, Joan Carles I, ja ha trobat en què ocupar el temps en aquesta nova etapa de la seva vida: visitar els millor restaurants de l´Estat en una particular ruta Michelin. I és que, mentre altres jubilats es dediquen a observar les obres, a cuidar l´hort o jugar a petanca, Joan Carles de Borbó es dedica a anar de dinar en dinar als restaurants més selectes de l´Estat.
La seva darrera parada ha estat El Celler de Can Roca, a Girona, on va menjar fa pocs dies. Joan Carles I està demostrant tenir un paladar molt fi. A banda d´haver estat a El Celler, en els darrers mesos també ha visitat els restaurants Arzak, Currito, El Landó, Casa Botín, Lucio, El Paraguas o Horcher, entre d´altres.
Segons han explicat alguns dels responsables d´aquests restaurants a diversos mitjans, el rei emèrit sol mostrar un aspecte relaxat, de bon humor i molt recuperat dels problemes de mobilitat que havia patit. En aquestes sortides, Joan Carles I sol anar acompanyat d´amics i es queda fent una llarga sobretaula després de dinar.
Més a Girona - Gironès
-
Ossos del Pirineu i trobada de sacaires per les Festes de Primavera de Girona
-
Presenten a Salt un conte infantil per identificar formes de discriminació
-
Comencen les obres del Xalet Soler de Girona per convertir-lo en la Casa de la Tecnologia
-
235 alumnes de 6è de primària ballen per l'equitat a Sant Gregori i reivindiquen la dansa com a eina per a la salut