Segueix-nos a les xarxes socials:

Canal + parla de la sisena temporada de «Joc de trons» amb participants espanyols

Un programa parlarà de la temporada que es rodarà a Girona i del que podria succeir a la ciutat

Girona ja fa flaire de Joc de trons i Canal +1 i Canal + Series comencen a escalfar motors. Els dos canals de televisió aprofiten el programa TallerCanalPlus d'avui per parlar de la sisena temporada, que es rodarà a Girona i Peníscola per (20.30 hores) i del que podria succeir en les dues poblacions.

Al plató hi haurà els professionals espanyols que han fet possible les dues escenes d'acció més espectaculars de la cinquena temporada: la batalla de la Casa Austera (cap 8), amb El Ranchito (L'impossible, Regression, Boardwalk Empire) com a responsables dels seus efectes especials i el final de «Dansa de dracs» (Cap 9), rodat a Osuna per Fresc Films. També hi haurà dues expertes en la sèrie com són Isabel Izquierdo (Canal+) i Miriam Lagoa (Movistar Series).

A més dels dos canals, el programa es podrà seguir en obert a través del videoxat, on a més es podrà participar amb preguntes i comentaris. Ara mateix se saben pocs elements del rodatge de la sisena temporada. Se sap que es farà un càsting al juliol i l'empresa encarregada d'organitzar-lo ha demanat que no se'ls truqui ni se'ls hi enviï currículums fins que no ho demani, després de rebre un allau de peticions de gent interessada.

Prem per veure més contingut per a tu