Segueix-nos a les xarxes socials:

Un home tracta de rebentar a pedrades la porta dels Jutjats

Veïns de la zona van alertar la policia durant la matinada en escoltar la trencadissa de vidres

No és que volgués ser el primer del dia a entrar als jutjats però el cas és que la va emprendre a cops de pedra contra la porta i va acabar a les garjoles en espera de sa senyoria. La policia local de Girona va detenir ahir a la matinada un home que va tractar de trencar els vidres de la porta dels Jutjats de Girona, a l´avinguda Ramon Folch, a cops de roc. L´home no disposava d´antecedents penals i aquest és el primer delicte que se li coneix.

Van ser un veïns de la zona que van alertar de l´escàndol a dos quarts de quatre de la matinada i una patrulla d´agents va poder localitzar l´individu al carrer Bonastruc de Porta, no gaire lluny de l´entrada dels jutjats, i el va detenir per un delicte de danys.

La porta d´accés va quedar precintada durant el matí per evitar que els vidres, que es van esquerdar però es mantenien encara en l´estructura sense caure, poguessin desprendre´s amb el tràfec de gent que ahir va passar per les dependències.

Definitivament, va acabar sent de les primeres persones a entrar a jutjats però per passar a disposició del jutge en funcions de ­guàrdia que va haver de prendre-li declaració. No es descarta la possibilitat que l´actuació de l´home es degués a un alteració puntual de la conducta.

Prem per veure més contingut per a tu