Coulant de calçots o sucs de fruites per al vermut, novetats al Fòrum Gastronòmic
L'Innofòrum reconeix les millors innovacions culinàries en tres categories: producte, gust i packaging
El Fòrum Gastronòmic que es fa a Girona també és una prova de foc per a nous productes que les empreses treuen al mercat. En aquesta línia, en cada edició s'entreguen els premis Innofòrum que reconeixen les millors propostes que s'han llançat en tres categories: producte, gust i packaging.
Entre les novetats d'aquest any hi ha un coulant amb gust de calçots d'una empresa de menjar preparat del Gironès, la mel amb or i safrà d'uns apicultors del Baix Ebre, unes càpsules de dosi única amb sucs de fruita fetes per una empresa de Terrassa o unes galetes amb castanya i xocolata negra de Vic.
La majoria de productes són noves línies d'empreses consolidades però hi ha companyies que s'han creat només per llançar nous productes al mercat.
Temes
Més a Girona - Gironès
-
Ossos del Pirineu i trobada de sacaires per les Festes de Primavera de Girona
-
Presenten a Salt un conte infantil per identificar formes de discriminació
-
Comencen les obres del Xalet Soler de Girona per convertir-lo en la Casa de la Tecnologia
-
235 alumnes de 6è de primària ballen per l'equitat a Sant Gregori i reivindiquen la dansa com a eina per a la salut