Girona Excel·lent presenta un nou projecte col·laboratiu
Porta per nom «La veritat a ta taula» i té com a objectiu informar els compradors sobre el consum de pa i carn
En el marc de la Fira de Mostres, l'estand de Girona Excel·lent va presentar el passat dimecres el projecte col·laboratiu «La veritat a ta taula», que compta amb el suport de la Diputació de Girona. La presentació va anar a càrrec de Sílvia Aliu Gifre, presidenta del Gremi de Carnissers i Xarcuters; Josep Maria Font, president del Gremi de Flequers, i la nutricionista Elena Piñeiro, col·laboradora en el projecte.
Piñeiro ha creat per a ambdós gremis un total de vint-i-quatre missatges sobre la nutrició, referents a temes molt destacats i importants per als clients de les carnisseries i les fleques artesanes. Es tracta de missatges amb continguts verídics i contrastats sobre el pa i la carn, que exposen amb rigor temes com: les raons per les quals s'ha de menjar carn, l'explicació verídica sobre si el pa engreixa, la definició de com ha de ser un entrepà diari ideal, l'aclariment sobre què és el gluten o la distinció entre carns blanques i vermelles, entre d'altres. «La veritat a ta taula» és un projecte atemporal, que té com a objectiu assessorar i guiar el consumidor sobre el consum de la carn i el pa.
Temes
Més a Girona - Gironès
-
Ossos del Pirineu i trobada de sacaires per les Festes de Primavera de Girona
-
Presenten a Salt un conte infantil per identificar formes de discriminació
-
Comencen les obres del Xalet Soler de Girona per convertir-lo en la Casa de la Tecnologia
-
235 alumnes de 6è de primària ballen per l'equitat a Sant Gregori i reivindiquen la dansa com a eina per a la salut