Segueix-nos a les xarxes socials:

Obre el primer supermercat Esclat de Girona, que ha creat 111 llocs de treball

Té una superfície de vendes de més de 4.200 m2 i ha suposat una inversió d'11,4 milions

Obre el primer supermercat Esclat de Girona, que ha creat 111 llocs de treballaniol resclosa

El grup Bon Preu va obrir ahir el primer supermercat Esclat a Girona amb una superfície de vendes de més de 4.200 metres quadrats i 426 places d'aparcament. L'obertura de l'establiment ha suposat també la creació de 111 llocs de treball. Segons un comunicat de l'empresa, la majoria són de la ciutat de Girona i de les poblacions de l'entorn. La gran superfície disposa de totes les seccions habituals, on destaquen els productes frescos i té, com a novetats, l'espai de sushi, pizza al teu gust i parafarmàcia. Inclou també gran quantitat de producte local i de qualitat que, segons el grup, el situa com «el referent de productes de km 0 a Catalunya».

El Grup ha realitzat una inversió d'11,4 milions d'euros en la construcció del nou supermecat, situat al carrer de dalt de Can Turon, a la zona de l'Avellaneda, on l'any vinent ha d'obrir les portes un establiment de la multinacional francesa Leroy Merlin, especialitzada en bricolatge, construcció i decoració.

El supermercat Esclat de Girona és un edifici sostenible i ecoeficient, amb un consum d'energia un 35% inferior al que és habitual en un centre d'aquestes característiques, segons el Grup, i amb un 40% menys d'emissions de CO2 a l'atmosfera.

Amb l'obertura d'aquest Esclat, el Grup Bon Preu reforça la seva presència a la ciutat de Girona, on a partir d'ara compta amb tres supermercats Bon Preu, un supermercat Esclat, una benzinera EsclatOil i un punt de recollida del supermercat online BonPreu-Esclat a la ciutat.

A banda del nou supermercat Esclat a l'Avellaneda, a partir del primer trimestre de 2019 també està prevista l'obertura d'una benzinera EsclatOil, que estarà situada just al costat de l'establiment i oferirà un servei de 24 hores. Per altra banda, també s'instal·larà un minimercat al punt de recollida online. El minimercat obrirà cada dia de les vuit del matí a les onze del vespre.

Actualment el grup Bon Preu té 7.300 treballadors, fet que situa l'empresa entre les deu amb més empleats amb seu a Catalunya i ha creat 1.300 llocs de treball els darrers dotze mesos. Ara mateix, té 127 establiments Bon Preu, 55 establiments Esclat, 48 benzineres EsclatOil i 12 punts de recollida del supermercat online.

Prem per veure més contingut per a tu