Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Espai Gironès acollirà un espectacle gratuït del Festival Internacional del Circ de Girona

Serà aquest dissabte a les dotze del migdia i a les sis de la tarda

L'Espai Gironès acollirà un espectacle gratuït del Festival Internacional del Circ de GironaElena Blednykh

L'Espai Gironès vol acostar el circ de gran qualitat als seus visitants. Per aquest motiu el Centre Comercial acollirà el proper dissabte 9 de febrer un espectacle únic i gratuït del Festival Internacional del Circ de Girona, un esdeveniment d'èxit mundial. Es durà a terme a la Plaça del Foc de l'Espai en dues funcions, una a les 12h i l'altra a les 18h.

L'espectacle anirà a càrrec d'alguns dels artistes que actuaran en la propera edició del Festival que se celebrarà a Girona del 14 al 19 de febrer: Marionettes Dream (Mongòlia), Pepe Jardim (Brasil), Martínez Brothers (Colòmbia-Japó) i National Circus of Pyongyang (Corea del Nord).

A més, a partir d'avui i durant tota la setmana el Centre Comercial regalarà 40 entrades per al Festival Internacional del Circ que es podran aconseguir presentant, al Punt d'Informació, tiquets de compra que sumin com a mínim 30 euros. Les invitacions seran vàlides per a les funcions del dijous 14 de febrer a les 20:30h o del divendres 15 de febrer a les 17:30h , segons la disponibilitat.

És la primera vegada que l'Espai Gironès col·labora amb el Festival Internacional del Circ, que és l'únic que hi ha a Catalunya i a l'Estat i un dels cinc més importants del món. El Centre Comercial destaca la contribució d'aquest Festival a la cultura gironina.

L'Espai Gironès porta a terme un gran nombre d'accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la seva confiança. I la col·laboració amb el Festival Internacional del Circ s'emmarca en aquesta filosofia.

Prem per veure més contingut per a tu