Segueix-nos a les xarxes socials:

El Mercat del Lleó de Girona, present en 5,5 milions de cupons de l'ONCE

L'equipament serà la imatge del cupó de dilluns vinent

El Mercat del Lleó de Girona, present en 5,5 milions de cupons de l'ONCEONCE

Aquest matí, Enric Botí, delegat territorial de l'ONCE a Catalunya, i Francisco Rodríguez, director de l'agència de l'ONCE a Girona, han lliurat a Marta Madrenas, alcaldessa de Girona, una imatge emmarcada del Cupó que l'ONCE dedica al Mercat del Lleó el proper dilluns 18 de gener. Pertany a la sèrie 'Aquest és el teu mercat'. 5,5 milions de cupons difondran la imatge d'aquest mercat gironí. Han estat acompanyats per Núria Pi, Regidora de Drets Socials de l'Ajuntament de Girona i Joan Antoni Carmona, venedor de l'ONCE.

"Els mercats, especialment el del Lleó que té milers de visitants, són entorns canviants i molt vius i agraïm els esforços que fan dia a dia els membres de la direcció i els propis paradistes per fer-los més accessibles. I també per minimitzar obstacles i barreres que poden dificultar la compra a persones cegues o amb altres discapacitats", apunta Enric Botí, delegat territorial d'ONCE Catalunya.

L'actual Mercat del Lleó és l'hereu del mercat setmanal que se celebrava a la Girona medieval, on s'oferien productes del camp i s'intercanviaven mercaderies. El 3 de novembre de 1944 es va inaugurar oficialment el nou edifici dissenyat pels arquitectes Juan Gordillo i Ricardo Giralt. El Mercat del Lleó està situat a la plaça Francesc Calvet i Rubalcaba, popularment coneguda com la plaça del Lleó. Té una superfície de planta de 1.712 m² distribuïts. Hi ha 57 parades. A totes elles es pot trobar una bona oferta de productes frescos i de proximitat, com la poma de Girona, vedella, botifarra dolça, embotits artesans, bacallà o salsafins.

La sèrie 'Aquest és el teu mercat', formada per 52 cupons, és un homenatge als mercats municipals; espais emblemàtics de pobles i ciutats, de vegades situats en edificis centenaris, i que són testimonis del dia a dia de la ciutadania, dels seus costums, la seva gastronomia i dels quals també formen part els venedors i venedores de l'ONCE. En aquesta sèrie ja ha participat el Mercat de La Boqueria de Barcelona (11/03/20) i també ho faran el Mercat de Dilluns de Tàrrega (Lleida) i el Mercat Central de Tarragona.

Aquests cupons, que es comercialitzen una setmana de cada mes, pertanyen als sortejos de Diari (de dilluns a dijous), i amb ella, des del Grup Social ONCE es pretén que el cupó sigui l'aparador d'aquests mercats municipals, que segueixen complint la mateixa funció que quan es van crear; ser el punt neuràlgic de la gastronomia tant de les llars com dels restaurants.

El Cupó Diari de l'ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l'oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie, i guanyar "La Paga" de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s'afegirà al premi de 35.000 euros.

Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors, 2.500 d'ells a Catalunya, que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir, a l'instant, el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l'ONCE i establiments autoritzats. A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu de l'ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones.

Prem per veure més contingut per a tu