Diari de Girona

Diari de Girona

Una barberia de Girona se situa entre les deu millors d’Espanya

Scoundrels Barbers és una de les aspirants al premi anual que dona la revista «Soy Barbudo»

Marc Font i Aday Benítez (assegut) el dia de la inauguració de Scoundrels Barbers a Girona. MARC MARTI

La barberia Scoundrels Barbers de Girona, que van obrir l’any 2018 Marc Font i l’exfutbolista del Girona FC Aday Benítez, es troba entre les deu aspirants al premi a la Millor Barberia d’Espanya que concedeix anualment la revista especialitzada Soy Barbudo. Dos establiments més de les comarques gironines, Don Barbero de Girona i Olot Barber Shop, aspiren en la mateixa convocatòria al reconeixement com a Millor Barberia Revelació.

«Ens fa molta il·lusió trobar-nos entre les deu millors barberies, i ja ens sentim guanyadors», diu Marc Font sobre la seva candidatura en uns premis que es donaran a conèixer el proper 26 de novembre en un acte a Múrcia. De fet, no és la primera vegada que aquest establiment situat al carrer Sant Joan Baptista de la Salle de Girona es troba nominat en aquests guardons: l’any passat ja va ser finalista en la mateixa categoria de Millor Barberia i també en la de Millor Disseny, un altre dels premis que dona Soy Barbudo.

Scoundrels Barbers va ser inaugurada el mes de desembre del 2018 i té com a socis Marc Font i Aday Benítez, l’exjugador del Girona que als 17 anys va començar a treballar en una barberia i va aprendre un ofici que mai no ha abandonat: fins i tot tallava els cabells a companys d’equip als vestuaris de Montilivi.

Quan van inaugurar el seu local, Font i Benítez explicaven que «és una barberia per a homes que va una mica més enllà de tallar-se els cabells ràpid i marxar, és un lloc per passar-ho bé i estar còmode una estona». Quatre anys després, trobar-se entre les deu millors barberies d’Espanya suposa per a Marc Font «una motivació per continuar treballant i donant el millor a cada client. Aquests reconeixements, al cap i a la fi, per al que més serveixen és per no abaixar la guàrdia i continuar en el camí marcat». Un camí amb el qual aspiren a «ser una referència en el món de la barberia a Girona, a base de feina i constància i sense perdre el valor de la humilitat. Només així aconseguirem l’èxit».

De moment, i al marge de la nominació als premis de Soy Barbudo, Scoundrels Barbers ha obert fa poques setmanes un establiment a Figueres amb el mateix concepte que el de Girona.

Compartir l'article

stats