Segueix-nos a les xarxes socials:

La millor escena del pessebre

Sant Gregori convoca un concurs de recreació i les obres presentades formaran part d’una exposició

La millor escena del pessebre

Sant Gregori ha programat un any més diverses activitats amb motiu de la campanya nadalenca que inclou la fira, les quines i el concurs d’escenes de pessebre, entre d’altres.

La fira es va celebrar el dissabte 11 de desembre amb molts actes per a tots els públics, com tallers, el tió solidari i espectacles al carrer. Pel que fa a les quines es faran quatre sorteigos: 25 i 26 de desembre i 2 i 6 de gener. L’escenari serà el pavelló, a partir de les 6 de la tarda. Segons els organitzadors el preu del cartó serà de 14 euros i un dels premis més grans serà el sorteig d’un viatge a Lisboa.

Una de les activitats que es portaran a terme en aquesta campanya i que ja està en marxa és el concurs d’escenes de pessebre. El termini de lliurament acaba el 22 de desembre a la biblioteca Miquel Martí i Pol i consisteix en crear una escena de pessebre donant-li forma sobre una fusta de 15x15. Segons consta a les bases del concurs, es pot utilitzar qualsevol material i només hi ha de límit la pròpia imaginació de cada concursant. Es poden representar pastors, un ofici, un naixement o qualsevol altra escena que tingui relació amb el pessebre.

Es pot utilitzar qualsevol tipus de material com elements naturals, o materials reciclats, utilitzar llums i altres mecanismes si s’escau. Per participar-hi és molt senzill: cal adreçar-se a Cal Bolet per inscriure’s i recollir la fusta sobre la qual es realitzarà l’escena, amb les mides corresponents i concretades a les bases del concurs. Hi haurà dues categories, una infantil fins a 12 anys i una d’adults a partir de 13 anys. Segons ha informat l’Ajuntament de Sant Gregori amb totes les escenes que es presentin es realitzarà un petit recull que es podrà visitar a la biblioteca Miquel Martí i Pol fins al 28 de gener de l’any vinent.

Prem per veure més contingut per a tu