Segueix-nos a les xarxes socials:

NecrològiquesDdG

Necrològiques del dia 13 de maig de 2022

BREDA

LLUÍS CABANAS ANTICH

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Montserrat Ferrer Comellas. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

FIGUERES

RAFAEL MARTIN PORCEL

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Catalina Critg Masnou i tenia quatre fills. Residia a Figueres. L

a cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

TRINIDAD ROBLEDO CASCO

Ha mort als 98 anys. Era vídua d’Antonio Moriana España. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN FERRÉS PLANELLA

Ha mort als 51 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

OLOT

DOLORS ESPUÑA SOLÀ

Ha mort als 104 anys. Era vídua de Pere Capdevila Pujol i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

JORDI CALVO VILALTA

Ha mort als 42 anys. Era casat amb Laura Pagès Pujolràs i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

SALT

PERE HERVAS NAVARRO

Ha mort als 73 anys. Era vidu de Carme Redondo Escamilla. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SANT FELIU DE PALLEROLS

PERE BOADA COMAS

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Elvira Font Olivet i tenia cinc fills. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a l’església de Sant Feliu de Pallerols.

SANT JOAN DE LES ABADESSES

DOLORS BAGES PICOLA

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Ramon Magenti Bosch i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Joan de les Abadesses.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.